понедељак, 4. фебруар 2013.

Izdavanje stanova bez posrednika Beograd: Izdavanje stanova bez posrednika Beograd

Izdavanje stanova bez posrednika Beograd: Izdavanje stanova bez posrednika Beograd:

Izdavanje stanova bez posrednika Beograd Apartmani u Beogradu Low Cost accommodations Apartments Belgrade Real Estate Serbia Apartment i SEO optimizacija za takve sajtove u oblasti nekretnina, izdavanja, prodaje stanova.

Total Dizajn 0641700992
+Pedja Vorotov 

субота, 2. фебруар 2013.

Kako pozicionirati sajt na vrh rezultata: Kako pozicionirati web sajt na vrh Googla

Kako pozicionirati sajt na vrh rezultata: Kako pozicionirati web sajt na vrh Googla: Kako pozicionirati web sajt na vrh Googla ili Kako pozicionirati web sajt na vrh Googl rezultata Odgovori o optimizaciji sajta

SEO optimizacija predstavlja jedan deo web marketing strategije, i to onaj deo koji se ne odnosi na placanje bilo kakvih oglasa ili kupovinu linkova. Oglasi su nesto sto mozemo nazvati search engine marketing ili jednostavno promocijom sajta putem Google ili nekih drugih oglasa. To je legitiman nacin da povecate vidljivost sajta preko oglasa koji izlaze pored organic prerage (neplaceni rezultati).

Placanje linkova ili banera i slicno sa druge strane na ivici je da se smatra nedozvoljenom aktivnoscu, i cak posle poznatih Google apdejta u poslednjih godinu dana (Pingvin, Panda apdejt) savetuje se da se ne samo prestane sa takvom praksom placanja, vec je i preporuka da se napravi revizija postojecih linkova, i da se koriguju ili izbrisu, ukinu svi sumnjivi i nerelevantni linkovi koji vode ka drugim sajtovima.

+Pedja SEO
+SEO optimizacija sajta Beograd Total Dizajn